Program za decu

Poštovani korisnici,

nalazite se na strani na kojoj smo od mnoštva proizvoda izdvojili one koji mogu biti interesantni i originalni pri organizaciji dečijih rodjendana kao i za decu uopšte. Za nas je svaki klijent osoba za sebe, sa svojim potrebama, željama i mogućnostima i mi smo tu da Vašu ideju realizujemo i sprovedemo do kraja.

Ne možemo uticati na mnoge stvari, ali ćemo se potruditi da stavimo osmeh na lice Vašeg mališana!

Pozivnice

POZIVNICE

ukoliko ste se odlučili za štampu unikatnih pozivnica za rođendansko slavlje Vašeg deteta ili neku drugu namenu, nudimo Vam širok spektar standardnih i specijalnih papira, kao i vrhunski kvalitet štampe. Izgled i dimenzije pozivnica mogu biti različite, male, velike, jednostrano ili obostrano štampane, na otvaranje ili u neobičnim oblicima, sve u zavisnosti od Vaše ideje i zahteva.


Štapići

VESELI ŠTAPIĆI

originalan poklon za najmlađe goste i ukras za slavlje Vašeg mališana. Dizajn možete odrediti sami ili prepustiti našim dizajnerima. Štampa gornjeg dela se radi na debljim papirima i može biti kvadratnog ili nekog drugog oblika, koji se kasnije lepi na plastične štapiće. Dimenzije i količinu određujete Vi, a mi smo tu da Vam pomognemo da nađete najoptimalnije rešenje.


Podmetači za jelo

PODMETAČI ZA JELO

su odštampani na tanjim vrstama papira i služe za jednokratnu upotrebu. Veličina aplikacije može biti maksimalno 310x480mm. Na podmetačima možete odštampati sliku Vašeg deteta, ili postaviti drugačije rešenje za svaki podmetač, jer različitost u dizajnu ne utiče na cenu štampe.


Podmetači za čaše

PODMETAČI ZA ČAŠE

su napravljeni od veoma kvalitetnog materijala, sa papirnom osnovom. Debljina materijala je 1 mm. Ovaj proizvod može biti veoma originalan i kao poklon. Svaki podmetač može biti različitog dizajna!


Zastavice

ZASTAVICE

proizvod koji je interesantan kao obeleživač mesta za sedenje pri organizaciji dečijih rođendana. Zbog svoje visine lako je uočljiv i izdvaja se od šareniša na dečijim stolovima.


Slikarska platna

SLIKARSKA PLATNA

sa odštampanom željenom fotografijom ili nekom drugom grafikom, jedinstven je proizvod kao poklon dragim osobama, ali i kao ukras Vašeg doma ili dečije sobe. Dimenzije mogu biti maksimalno 120cm po jednoj dimenziji.


Panoi

PANOI

mogu biti izrađeni od pene, koja je lagana i lako prenosiva, ili od čvršćih materijala kao što je forex za dugotrajniju upotrebu. Idejno rešenje zavisi od Vas, a namena panoa može biti različita, od informativnih tabli na ulazu u igraonicu, panoa sa prorezima za lice namenjenih fotografisanju, do štampe panoa u prirodnoj veličini Vašeg deteta.


Slagalice/puzle

SLAGALICE / PUZLE /

sa željenom aplikacijom idealan su poklon koji svako dete voli. Originalnost se ogleda u tome što jedan svima dobro poznat proizvod, dobija novo lice i draž štampom fotografije Vašeg deteta, ili Vaše porodice


Magneti

MAGNETI

odličan poklon za svaku priliku, bilo da želite da obradujete učesnike slavlja Vašeg deteta, ili da napravite iznenađenje dragoj osobi. Oblik i veličina magneta zavise od Vaših želja i mogućnosti.


Metar

METAR

odštampan na samolepljivim PVC materijalima ili na papiru, interesantan je poklon ili aplikacija za sobu Vašeg deteta. Dužina metra za merenje može biti različita u zavisnosti od Vaših potreba.