Venčanja

Poštovani korisnici,
na ovoj strani možete naći proizvode koje smo izdvojili za Vas, a tematski su vezani za organizaciju ceremonije venčanja. Na Vama je da odaberete proizvod i iznesete želje, a ostalo prepustite nama dok se pripremate za jedan od najbitnijih dana u Vašim životima.

Pozivnice za venčanja


POZIVNICE, ČESTITKE, ZAHVALNICE
unikatne, izrađene po Vašoj želji.
Kombinacije standardnih papira sa pausom, pergament papirom ili sedefastim specijalnim papirima. Mogućnost personalizacije pozivnica, tako da svaka osoba primi pozivnicu sa odštampanim imenom.
Katalog pozivnica za venčanje


šatorčić za stolove


OBELEŽIVAČI ZA STOLOVE
su bitan deo dekoracije stolova, ali i važan element za lakše snalaženje gostiju u prostoru. Može biti urađen tako da prati dizajn i izgled pozivnica. Veličina, oblik i vrsta papira zavise od Vaših želja.


CD kutije


CD/DVD NALEPNICE I OMOTI
Neka Vaš bitan dan, zabeležen i u elektronskom obliku, bude idealno upakovan poklon osobama koje su svojim prisustvom ulepšali Vaše venčanje.


Just Merried


NALEPNICE
"JUST MARRIED" / UPRAVO VENČANI
Originalne nalepnice za jednokratnu upotrebu, koje posle uklanjanja ne oštećuju vozilo, mogu biti još jedan od detalja savršenog dana.


Zastavice za venčanja


STONE ZASTAVICE
mogu biti jedan od oblika obeleživača za stolove. Njihova prednost je visina tako da se lako mogu izdvojiti u odnosu na ostale elemente dekoracije stolova, a opet savršeno uklopljeni u dati aranžman.


Slikarska platna za venčanja


SLIKARSKA PLATNA
umesto standardnih fotografija, zid u Vašem prostoru može da krasi slikarsko platno, sa odštampanom jednom ili kolažom fotografija.


A stend za venčanja


IZNAJMLJIVANJE "A STEND"-a
LISTA GOSTIJU
pregledan, jednostavan i funkcionalan proizvod koji može biti postavljen na ulazu u salu. Gostima pruža jasnu informaciju o rasporedu sedenja, a estetski može biti savršeno uklopljen u dati ambijent.


Tabla na peni za venčanja


TABLA - RASPORED SEDENJA
jednostavna, lagana i pregledna tabla sadrži informacije o rasporedu sedenja za stolovima. Dizajnerski može biti u skladu sa pozivnicama ili dekoracijom prostora. Može se postaviti na zid ili neko drugo željeno mesto.


Rol up za venčanja


IZNAJMLJIVANJE ROLL UP-a
proizvod velikih dimenzija koji može poslužiti kao deo dekoracije sale, sa odštampanim Vašim fotografijama, pozdravnom porukom, Vašom kratkom zajedničkom biografijom ili spiskom za rapored sedenja. Vaše fotografije možete odštampati i u prirodnoj veličini jer su dimenzije proizvoda 85x200cm.


Magneti za venčanja


MAGNETI
vrlo interesantan i originalan poklon Vašim gostima, koji će dugo i rado čuvati. Magneti mogu biti raznih oblika i veličina shodno Vašim željama.