Knjiga “Aka - dečji crteži” R. Ćirića

Knjiga "Aka" R. Ćirića

Jedinstvena prilika da kupite Vaš primerak knjige Rastka Ćirića. Pogledajte detalje

ŠTAMPA kolorna, obostrana.

MATERIJAL unutrašnjost 80g/m2 papir, ? korice.

POVEZ binder.

OBIM 108 strana sa koricama.

FORMAT 210x293mm, debljina rikne 7 mm.

Cena: 1955 din (u cenu je uključen PDV i dostava na teritoriji Srbije)

Detaljnije o knjizi i uslovima naručivanja

Poručivanje

Knjiga “AKA – DEČJI CRTEŽI Rastka Ćirića”

Poštovani, na ovoj strani možete prelistati deo knjige, pročitati rezime i kratku biografiju Rastka Ćirića, naći sve informacije vezane za način plaćanja i isporuku, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

O knjizi AKA

Izbor od deset strana pred Vama predstavlja knjigu AKA - DEČJI CRTEŽI, koja na 108 strana sadrži kolekciju izabranih dečjih radova RASTKA ĆIRIĆA od rođenja do kraja osnovne škole. Ova knjiga predstavlja detaljno obrađen najraniji segment knjige SVAŠTARA (2005). Prelom je isti, a autorovi komentari dvojezični, na srpskom i engleskom jeziku.

Knjiga je nastala posle izložbe održane marta 2016 u Dečjem kulturnom centru u Beogradu, na poziv kustosa Lidije Seničar.

Ova knjiga postoji zahvaljujući Rastkovim roditeljima, koji su crteže ne samo sačuvali, već svaki naslovili i datirali. Na kraju knjige nalazi se kratka ilustrovana biografija oca Miloša (profesora grafičkog dizajna), majke Ide (ilustratora za decu), mlađeg brata Vukana (profesora novih medija), Rastka i njegove dve ćerke Ive i Manje, koje se takođe bave umetnošću. Ah, da, AKA znači – RASTKO, pošto on kao mali nije umeo da izgovori svoje komplikovano ime.

Prelistavanje se vrši klikom na strelice, ili “hvatanjem” uglova lista i povlačenjem.

O RASTKU ĆIRIĆU

(1955, Beograd). Redovni profesor na Grafičkom odseku Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu na predmetima Ilustracija i Animacija. Od oktobra 2015. prorektor Univerziteta umetnosti u Beogradu. Rukovodilac Programa za Digitalnu umetnost na Interdisciplinarnim umetničkim PhD studijama Univerziteta umetnosti u Beogradu. Bavi se ilustracijom, grafičkim dizajnom, animacijom i muzikom. Autor 14 animiranih filmova (...Tango regtajm, Lalilonska kula, Ale i bauci, Prtko, Metamorf, Fantazmagorija 2008). Priredio 44 samostalne izložbe. Dizajnirao više od 300 logotipa. Objavio dvadesetak ilustrovanih knjiga. Saradnik Politikinog Zabavnika od 1986; par godina ilustrovao za New York Times Book Review. Član ULUPUDS, ASIFA, Ekslibris društva Beograd i Art Directors Club Srbija.

USLOVI PLAĆANJA I NAČIN ISPORUKE ZA SRBIJU

Cena: 1955 din (u cenu je uključen PDV i dostava na teritoriji Srbije). Cena sasvim odgovara knjizi, pošto taj broj predstavlja godinu autorovog rođenja.

Plaćanje možete izvršiti Opštom uplatnicom na naš broj žiro računa (Raiffeisen banka). Ispod se nalazi primer popunjene Opšte uplatnice. Posle evidentiranja izvršene uplate u našem sistemu, knjiga Vam stiže na željenu adresu u roku od 7 radnih dana.

Vaše podatke kao i zahtev za kupovinu knjige “Aka” Rastka Ćirića, pošaljite na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za bilo kakva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju 011 71 50 750.

USLOVI PLAĆANJA I NAČIN ISPORUKE ZA INOSTRANSTVO

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu knjige a nalazite se u inostranstvu, pošaljite nam zahtev na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i ostavite nam pune podatke kako bi mogli da Vas kontaktiramo i dogovorimo detalje. Uputstvo za uplatu iz inostranstva možete pogledati ovde Payment Instruction.pdf

Cena: 25 EUR + PTT troškovi.

Isporuka se vrši poštom a cena se kreira prema važećem cenovniku JPP, u odnosu na datu lokaciju.

Sve troškove novčanih transakcija snosi naručilac knjige.