Knjiga "Svaštara (1)" R. Ćirića

Knjiga "Svaštara" R. Ćirića

Jedinstvena prilika da kupite Vaš primerak knjige Rastka Ćirića. Pogledajte detalje

ŠTAMPA kolorna, obostrana.

MATERIJAL unutrašnjost 80g/m2 papir, tvrde korice.

POVEZ binder.

OBIM 390 strana.

FORMAT 210x293mm, debljina rikne 25mm.

PRILOZI UZ KNJIGU Naočari za 3D efekat.
QR-kod sa linkom za multimedijalne sadržaje (animirane filmove, muziku, muzičke spotove i video dokumente)

Cena: 5500 din (u cenu je uključen PDV i dostava na teritoriji Srbije)

Detaljnije o knjizi i uslovima porudžbine

Knjiga "Svaštara (1)" Rastka Ćirića

Poštovani, na ovoj strani možete prelistati deo knjige, pročitati rezime i kratku biografiju Rastka Ćirića, naći sve informacije vezane za način plaćanja i isporuku, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

O SVAŠTARI (1)

Izbor od dvadeset strana pred Vama predstavlja knjigu SVAŠTARA, koja na 390 strana sadrži kolekciju izabranih radova RASTKA ĆIRIĆA koji počinju od njegovih dečijih crteža do onih izrađenih pre njegovog 50-tog rođendana. Sve je počelo godine 1957, kada je, kao dvogodišnjak, bio u stanju da drži olovku u rukama.

Radovi su predstavljeni hronološki, pa je tako ova knjiga postala šarena mešavina svih disciplina i medija kojima se bavio tokom mnogo godina. Pomešani su i “veliki“ i “mali“, skupi i besplatni, “važni“ i “nevažni“ radovi. Nekome će možda biti neobično da na jednoj strani vidi zajedno ilustraciju, zaštitni znak, grafički list, projekat pisma i notni zapis, ali oni su zaista tako i nastajali, istovremeno.

Raznolikost tehnika, disciplina, pristupa i stilova proističe iz njegovog uverenja da je svaki zadatak problem koji poseduje svoju unutrašnju logiku koja diktira na koji način ga treba rešavati.
Ovo je sasvim ličan izbor radova za koje je autor mislio da su zbog nečeg zanimljivi, dobri ili karakteristični za određeno razdoblje njegovog života ili rada.

O RASTKU ĆIRIĆU
(1955, Beograd). Redovni profesor na Grafičkom odseku Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu na predmetima Ilustracija i Animacija. Rukovodilac Grupe za Digitalnu umetnost na Interdisciplinarnim doktorskim studijama Univerziteta umetnosti u Beogradu. Bavi se ilustracijom, grafičkim dizajnom, animacijom i muzikom. Autor 16 animiranih filmova (…Tango regtajm, Lalilonska kula, Ale i bauci, Prtko, Metamorf, Fantazmagorija 2008, Svetlosti i senke). Priredio 50 samostalnih izložbi. Dizajnirao više od 300 logotipa. Objavio dvadesetak ilustrovanih knjiga. Saradnik Politikinog Zabavnika od 1986; Ilustrovao za New York Times Book Review. Član ULUPUDS, ASIFA, Ekslibris društva Beograd i Art Directors Club Srbija.

USLOVI PLAĆANJA I NAČIN ISPORUKE ZA SRBIJU

Cena: 5500 din (u cenu je uključen PDV i dostava na teritoriji Srbije)

Plaćanje možete izvršiti Opštom uplatnicom na naš broj žiro računa (Raiffeisen banka). Ispod se nalazi primer popunjene Opšte uplatnice. Posle evidentiranja izvršene uplate u našem sistemu, knjiga Vam stiže na željenu adresu u roku od 7 radnih dana.

Vaše podatke kao i zahtev za kupovinu "Svaštare" Rastka Ćirića, pošaljite na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za bilo kakva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju 011 71 50 750.

uplatnica

USLOVI PLAĆANJA I NAČIN ISPORUKE ZA INOSTRANSTVO

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu knjige a nalazite se u inostranstvu, pošaljite nam zahtev na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i ostavite nam pune podatke kako bi mogli da Vas kontaktiramo i dogovorimo detalje. Uputstvo za uplatu iz inostranstva možete pogledati ovde Payment Instruction.pdf

Cena: 65 EUR + PTT troškovi.

Isporuka se vrši poštom a cena se kreira prema važećem cenovniku JPP, u odnosu na datu lokaciju.

Sve troškove novčanih transakcija snosi naručilac knjige.